Begoña Gómez-Cencillo, reelegida com a presidenta de la Falla El Palau per al 2022


VALÈNCIA | 19 abril, 2021

Després de realitzar la Junta telemàtica de tancament i liquidació de l'exercici 2020-2021, ha estat reelegida presidenta de la Falla Antiga Senda Senent-Alameda "El Palau" Begoña Gómez-Cencillo Martín per a l’exercici 2021-2022. Així mateix, ha quedat dissolta la Junta Directiva finalitzant així l'exercici faller 2020-2021.

De conformitat amb el reglament faller i els estatuts de la Falla es va procedir a la presentació de candidatures a President/a, sent triada per unanimitat Begoña Gómez-Cencillo com a presidenta per a l'exercici 2021-2022.

La votació s’ha realitzat seguint les instruccions de Junta Central Fallera davant les circumstàncies excepcionals a causa de la COVID-19, que ha desenvolupat un sistema de votació electrònica per a l'elecció de President/a amb la finalitat de proporcionar a les comissions un sistema utilitzable en el cas de tindre problemes per a fer la votació de manera presencial.

Begoña Gómez-Cencillo porta al front de la Falla El Palau des de 2009 fins 2016 i des de 2017 fins l'actualitat. Anys abans va estar al front de delegacions com Secretaria i Protocol i va pertànyer a Junta Central Fallera o la Federació de Falles Albereda-Mestalla, de la qual, a més, és fundadora.

L'any 2014 va formar part del jurat que va elegir la Fallera Major Infantil de València. Un any després també va ser jurat en el concurs de play-backs organitzat per Junta Central Fallera. En l'àmbit dels mitjans de comunicació, ha participat en tertúlies i programes de ràdio com 'Gente de fallas' d’Onda Cero, Univers Faller i Onda Fallera. També ha protagonitzat entrevistes al diari Las Provincias, al programa ‘El matí À Punt’ i a l’especial ‘Mascletaes 2019’ de la televisió pública valenciana.