Arriba la dotzena edició del concurs de paelles per a empreses 'Falla El Palau'


  • La cita serà el pròxim divendres 13 de març de 2020 al carrer Antiga Senda Senent
  • La competició va reunir l'any passat a més de 250 persones i 20 paelles


El pròxim divendres 13 de març de 2020, a partir de les 13:00 h, la Falla Antiga Senda Senent-Alameda organitza la dotzena edició del concurs de paelles per a empreses 'Falla El Palau'. Com sempre, la jornada estarà acompanyada d'una actuació musical des de la vesprada fins la nit.

El concurs de paelles per a empreses 'Falla El Palau' es tracta d'una competició ja consolidada i reconeguda en el món empresarial i de les falles, al qual s'enfronten distintes empreses cada any. La prova, cada vegada més competitiva, dona el tret d'eixida a la setmana fallera de la millor forma possible, amb el menjar valencià per excel·lència, la paella.

En l'última edició, al març del 2019, el concurs va congregar uns 250 concursants -sense comptar fallers i convidats- en vora 20 paelles, una xifra que s'espera superar enguany.

Per a la presidenta de la comissió, el concurs de paelles "és una aposta per fomentar un dia festiu de convivència entre companys de treball, amics i empreses de la barriada, on el bon humor i les habilitats culinàries prenen el protagonisme sobre l'àmbit professional". Alguna cosa així com deixar la cartera de treball i agafar el davantal i el cullerot.

VOS ESPEREM!