L'Agrupació de Falles Mestalla-Benimaclet​ aprova el reingrés de la Falla Antiga Senda Senent-Alameda "El Palau"​

  • La decisió va ser ratificada este dimarts en la Junta General Extraordinària de l’Agrupació
  • La comissió n’entra de nou amb els objectius de treballar per a aconseguir un major benefici de les Falles agrupades i de tindre veu dins de les agrupacions falleres






L’Agrupació de Falles Mestalla-Benimaclet ha aprovat en Junta General Extraordinària el reingrés de la Falla Antiga Senda Senent-Alameda “El Palau” en el col·lectiu.

La decisió va ser autoritzada a la Junta General Ordinària del mes de setembre de la Falla Antiga Senda Senent-Alameda “El Palau” el passat divendres 27 de setembre.

La Falla Antiga Senda Senent-Alameda va ser integrant de l’Agrupació Mestalla-Benimaclet fins el 2015, quan va tindre que abandonar el col·lectiu per motius econòmics. Ara, amb un cens tres vegades superior que en l’exercici 2015-2016, la Falla “El Palau” formarà part de nou de l’Agrupació i podrà participar de forma activa en aquest col·lectiu com a membre de ple dret.

La comissió n’entra de nou amb els objectius de treballar per a aconseguir un major benefici de les Falles agrupades i de tindre veu dins de les agrupacions falleres. D’aquesta manera, la presidenta de la comissió, Begoña Gómez-Cencillo, i el faller Adrián Vilar seran els encarregats de representar les decisions i els interessos de la comissió en les juntes, reunions i altres debats de l’Agrupació.



Agrupació Mestalla-Benimaclet, col·lectiu de Falles que integra actualment una vintena de comissions, entre les quals s’inclouen la totalitat de les del sector Pla del Reial-Benimaclet. A elles se sumen la Falla El Trull, d’Almàssera, i la Falla Bonrepòs i Mirambell.

Falla Antiga Senda Senent-Alameda “El Palau”, comissió fundada l’any 2001, posseïdora del Bunyol col·lectiu d’Argent tant en comissió adulta com en comissió infantil. N’és integrant del sector Pla del Reial-Benimaclet de la Junta Central Fallera i membre de la Federació de Falles Alameda-Mestalla.

Falla situada en un entorn privilegiat, envoltada pel Palau de la Música i el passeig de l’Albereda. Un entorn que permet durant la setmana fallera gaudir dels castells de focs artificials de primera mà. La demarcació comprén el passeig de l’Albereda, l’avinguda del Port, els carrers d’Eduardo Boscà, Illes Canàries i el que dóna nom a la comissió, Antiga Senda d’en Senent.