La Falla El Palau reprén l'activitat després de l'estiu amb la mirada posada en la Fonteta

El divendres 13 de setembre celebrem el sopar de benvinguda després de les vacances



Després de les vacances d'estiu, torna l'activitat a la Falla Antiga Senda Senent-Alameda "El Palau", i enguany ho fem amb la mirada posada en la Fonteta, ja que la Fallera Major Infantil del 2019 de la nostra comissió, Teresa Zurano, és una de les xiquetes que opten a formar part de les Corts d'Honor i Falleres Majors del 2020.

Amb l'arribada de setembre tornen els sopars dels divendres al nostre casal i les seues partides de bingo, les activitats culturals, així com la represa del calendari faller.

De fet, el dimarts 3 de setembre, l'Assemblea Extraordinària de Presidents i Presidentes de Falles tractarà l’elecció del jurat de les candidates a les Corts d’Honor i Falleres Majors del 2020.

Reprenem un mes molt atapeït en dates. En primer lloc, este divendres, 6 de setembre, el nostre casal s'obri de nou, amb sopar i partida de bingo.

I la pròxima setmana, concretament el divendres 13 de setembre, celebrarem el sopar de benvinguda després de l'estiu, per a començar a organitzar les pròximes activitats, com ara la presentació dels esbossos de les falles del 2020, la nit de Halloween o l'exaltació de les Falleres Majors del 2020 de la comissió, Carolina Almela i Sandy Quiles.