Bronze per a la Falla El Palau al campionat de pilota valenciana

És la primera vegada que la comissió participa en el campionat organitzat per Junta Central Fallera


VALÈNCIA, 20 jul. (FALLA EL PALAU)

El passat dissabte 13 de juliol, l'equip de pilota valenciana de la Falla Antiga Senda Senent-Alameda "El Palau", compost per Ximo Vilar, Adrián Vilar i Javier Fuertes, va véncer a la Falla Sagunt-Sant Guillem a la final a 3r i 4t lloc del campionat organizat per Junta Central Fallera. Els pilotaris de la nostra comissió es van alçar amb el tercer lloc en la segona divisió del campionat (modalitat galotxa).

Es tracta d'una gesta insòlita ja que es tracta de la primera vegada que la Falla Antiga Senda Senent-Alameda participa en el campionat de pilota valenciana organitzat per Junta Central Fallera. D'aquesta manera, la comissió continua l'expansió per les distintes disciplines i propostes que presenta el món faller.

Els nostres pilotaris recolliran el guardó de les mans de la Fallera Major de València 2020 i del president de Junta Central Fallera, Pere Fuset, en la Gala de l'esport de JCF al mes de febrer.

Els campionats de pilota valenciana organitzats per la Junta Central Fallera continuaran al setembre, amb altres modalitats de l'esport autòcton de la Comunitat Valenciana.